.

.

New
Ablevel Širi Crijevo, Najjača Čarolija Fleksibilan koji se uvlace Expandable baštensko Crevo na Planeti Ekstra Snagu Tkanje (50 Metara, Gray)

Ablevel Širi Crijevo, Najjača Čarolija Fleksibilan koji se uvlace Expandable baštensko Crevo na Planeti Ekstra Snagu Tkanje

KM 4.48

Dostupnost
Na skladištu

Prednosti :
* Proširi do 3 puta je original dužinu
* Napravio najvišim standardima na kvalitet, sigurnost i pouzdanost
* Trajnih Trostruko Sloj od Lateksa crijevo spriječiti pucanja
* Compacts kada voda je isključio lako da radnje
* Nikad nije prestao ili srećan sam kao prosecan crijevo
Najjača Expandable Crevo na Tržištu Danas.Nećete naći visokog kvaliteta expandable baštensko crevo nigdje.
Moramo ponovo na expandable crijevo, nakon pregleda od drugih expandable creva i vidim sve probleme da smo otišli nazad za tablu za crtanje, i stvorili novi proizvod iz najkvalitetnije materijala na raspolaganju danas
Lagan neće Twist Zamršeno ili Grc.Ovo crijevo čini sve druge creva tvrde samo bolje.Nemoj da protraćiš svoj teško zarađeni novac na proizvoda koji posao je za par dana ili tjedna, onda se raspasti.
Čvrsto Bras Završava.Nema više curenja oko plastične stvari.Napravili smo kalup da ti dam najbolji brass je ostalo na raspolaganju danas.Nemoj da te zavara imitacijama.
Neuništiv Duplo Sloj Od Lateksa Jezgru.Pričali smo da se naši inženjeri nakon saslušanja o svim drugim creva curi, i smislio sam proizvod koji će održati vode u pritisak koji su van ovog svijeta.
Kupi sa Povjerenja Podržavaju našu 30 DANA Novac Nazad su mnogi drugi dućan prodamo bend crijevo,svi su lazni,molim potvrdi kupiti od Ablevel radnju.
.

Parametri robe

Newbie

Bolje ti se sviđa