.

.

New
FIBO ČELIKA Silver Ton Krst Vodenjaka Privjesak U Poklon Torbu sa Besplatno Lanac

FIBO ČELIKA Silver Ton Krst Vodenjaka Privjesak U Poklon Torbu sa Besplatno Lanac

KM 23.25

Dostupnost
Na skladištu

O 316 L nerđajućeg čelika " FIBO gvozdeni Krst Ovan Privjesak " :
316 L nerđajućeg čelika FIBO gvozdeni Krst Ovan Privjesak je Luksuz za osobu te odvesti u srce i sebe.To nije samo moderna i u trendu, ali i sa našim iskusni radnici teško radim i vrlo strogi Kvalitet Kontroliše.
Poslat ćemo vam besplatnu 316 L Nerđajućeg Čelika Lanac ,lanac dužinu barem 18"
Zašto nas izabrati i nerđajućeg čelika nakit?
316 L nerđajućeg čelika je korišćena u zdravstvene industrije, jer to je novčić osloboditi i dovesti besplatno, i to je sigurno za sve vrste kožu svih uzrasta.
Nerđajućeg čelika nakit počinje u Italiji i raste brzo biti popularan i moderno metal izbor za sve vrste nakit.To je skoro isto sjajna i lepa izgleda da silver i platinasti, i neće pipnuti i mesto.Također je popularna izbor među onima koji je možda metal alergije.
Baihui Nakit Co., Ltd osnovao u 2006 što je jedan od najvećih i najiskusniji nerđajućeg čelika nakit dobavljača.Dajemo NAKON službe za mnoge širom svijeta marke, a naš dizajnera su radili teško da vam predstavim novi stil za naše mušterije.Takođe smo obećali da ponudi besplatno zamjena ili povrat novca kada nisi zadovoljan sa svojim kupovine ako to je naša dužnost.
.

Parametri robe

Newbie

Bolje ti se sviđa