.

.

New
Sony Bloggie Diraj Kameru, 4 Sata (Srebrni) (Obustavili od Proizvođača)

Sony Bloggie Diraj Kameru, 4 Sata (Srebrni) (Obustavili od Proizvođača)

KM 7.63

Dostupnost
Na skladištu

U Bloggie Diraj kamera snima web-prijateljski HD MP4 video i 12.8 MP slike dok je s capacitive diraj-ekran za jednostavno diraj skup znakova=ISO-8859-1" http-equiv="Sadržaja-Tip"> Bloggie Diraj Kameru Na dodir brilijantnost
Uci u akciji sa 3 inča capacitive-dodirni ekran, 12.8-megapixel stills i web-prijateljski 1080p HD video.
Ruke na sreću ime igre je jednostavnost.Gurnite prstom preko velike, 3 inča capacitive-dodirni ekran i pogled tvoje slike i snimke sa lakoćom.Bez gluposti meni sistem i pomoći ikone su stvorena.
Pravo ve} u raznovrsnost Bez obzira koliko te držim kameru, imaš čist pogled na akcije baš kako voliš.Stani uspravno za viši pića, ili to držati horizontalno za šire uglova.Izbor je tvoj.
Uzmi slika dok pucaju video Pucaj visoko kvalitetne slike iako pucnjava hd video.Na primer, recimo da dok si pucao video, ti odlučiš da to bi također sjajan ipak je pucao.Samo pritisnete dugme i dobila si je.
Lako pucnjave.Lako dijeliti Sada možeš dosje i učešće oni moraju vidjeti trenutaka lakše nego ikad.Svaki Bloggie hvata HD video i uklapa u tvoj džep.Najbolje od svega, šaljem svoje snimke na internet je sitnica.
Pucaj Kada zabavno da se desi, tvoj Bloggie je tamo.Pucaj život se mora-vidiš, mora podijeliti trenutke u lijepa visoke rezolucije.
Pun HD Video 1080 P
Hvatanje lijepa, 1080 P video u web-prijateljski MP4 format, savršeno za šaljem na mjesta kao You Tube.U spretan HDMI van, cak i pušta te da gledaju video snimke na tvom HDTV.
4x Digitalni Zoom
Zumiraj sa 4x digitalni zoom to dovodi akciju tebe.Čak ima i Auto-Makro modu za neverovatno izbliza iz samo četiri inča dalje.
Oštar Kao Žilet Stills
Uhvati se da 12.8-megapixel slika sa besprijekornim detalj za rezanje metka ili veliki otisci.Možeš da čak koristi Dvostruko Rekord karakteristika i istovremeno uzeti slike dok je snimao film.
Slika Stabilizaciju
Imam drhtave ruke?Steady Shot sliku stabilizaciju tehnologija je izgradio u smanjiti mrlja, praviš snimci i slike izgleda još bolje.
Povezati Jednom uhvatio si magiju na tvom Bloggie, vrijeme je da prosledimo vaš kompatibilni Mac, PC ili HDTV gde možeš uraditi mnogo više.
Izgradio u USB Ruka
Ne kablove potrebno.Samo odlepiti ugrađeni USB ruku i povezati direktno na tvom kompjuteru.To optužbe kameru, suviše
To podijeliti Kasnije
Tag snimci i slike na svom Bloggie dok je na idi i mark ih za slanje da tvoja omiljena internet dijeliti lokacije sledeći put kameru je povezana na računalo.
HDMI Napolje
Samo spojiti na HDMI mini kablovsku (se prodaju odvojeno) i možete uživati video od svoje Bloggie na tvom kompatibilni HDTV.
Podijeliti Zašto čuvati zabavno za sebe?Povezati u tvoj svijet i podijeliti svoj iskustva s prijateljima i obitelji.
Podijeliti Nasamo
Spasi dobre stvari za tvoj unutrašnji krug.Osobni Prostor za Sony ti daje besplatno privatni dijeliti s prijateljima i obitelji kada je koristio sa ugrađenim Bloggie softver.
Podijeliti Javno
Koristeći ugrađeni Bloggie softver, možeš dijeliti vaše snimke i fotografija sa nekoliko koraka.U Bloggie čini postavio da tvoja omiljena društvene mreže prosto.
PC Časopis Nagradu Urednik je Izbor
Glasao kao PC Magazin je Urednik je Izbor Pobjednik za odlična video kvalitet, još slika ubica, i veliki diraj-omogućili LCD, zajedno sa različitim opcije dovoljno da zadovoljim korisnicima.
Sve usporediti Bloggies
Bloggie 3 D Kameru
Bloggie Diraj Kameru
Bloggie Duo Kameru
Bloggie Kameru
Ključ Karakteristika
3 D Video i još slika snimak sposobnost
Capacitive dodirni ekran
Drugi LCD za Samo-snimanje
Slim dizajn
HD Video
1920x1080p MP4
1920x1080p MP4 1920x1080p MP4 1920x1080p MP4 Još Slike
5 MP
12 MP
5 MP 5 MP HD Rekord
U 4 sata
U 4 sata do 2 sata do 2 sata Snimak sms-uskladi : centar;">2.4 cm LCD Vertikalno/horizontalno
3.0 cm LCD Vertikalno/horizontalno 2.7 cm LCD Vertikalno/horizontalno 2.7 cm LCD Vertikalno/horizontalno
;ako (typeof P === "nedefinisani") { } drugo { P. kada('j Query', 'spreman').pogubiti(funkcije($) { set Timeout(funkcije() {ako(msa.Samoglasnike) { var amzvowels = novi msa.Samoglasnike($,'8 QN31 XZW64 SYJR7 WFTCJ', 130-5772337-5437314, "m.mediji-", ["1"]); amzvowels.initialize And Start(); }}, 8000)}); } .

Parametri robe

Newbie

Bolje ti se sviđa