.

.

New
Ankway Solarne Pumpa za Vodu 2.5 W Solarni Fontanu Pumpu Kit Solarne Pond Pumpu Pribor za Otvorenom Ptica Kupanje Vrt & Bazen Ukrasni

Ankway Solarne Pumpa za Vodu 2.5 W Solarni Fontanu Pumpu Kit Solarne Pond Pumpu Pribor za Otvorenom Ptica Kupanje Vrt & Bazen

KM 27.13

Dostupnost
Na skladištu

Svih proizvoda iz Ankway može biti vraćena sa bilo razloga za 3 MJESECA.
A mi Smo ih sa 12-MJESECA BRINI, SLOBODAN garancija i prijateljskom uslugom.
Poduct Uvod
Ovo solarna energija ukrasni fontana je napravljen od vrlo efikasan solarne ploče i novi brushless pumpu.Start-up brza, efikasna i jak stabilnost.Pored toga, nema električnih utičnica ili vanjski bateriju.Pa, lako je da se koristi.Ovaj proizvod je pogodan za pticu kupanje, akvarij, malo jezero, vrtu dekoraciju, voda opticaju za kisik, itd.
Proizvod Specifikacija
Solarne ploče : 9 V/2.5 W
Brushless pumpu unos : DC 6-12 V
Maksimalna količinu protok : 52 Gallons/H
Napomena
1. Pumpa je vozio direktno od sunca.Dakle, to će raditi stalno samo kada sunce je dovoljno.Kao moć solarne ploče je zavisio od sunca, pumpa je uticao vrijeme sezone, mesta, itd.Skida sa plastičnim film zaštitnik na površini će čini da se bolje.
2. Nemoj da pumpa posao bez vode dugo vremena, ili svoj životni vijek će biti blizu.
3. Čist pumpu redovno.
Operacija
1. Okupi proizvod prema nacrtam mapu.
2. Stavi to u vodu i uverim se da su solarne ploče nije zaštićena od sunca.Onda će raditi normalno čim sunce je dovoljno.
3. Ako ima zraka na pumpu.bolje ti je da ne povezati sprej glave do pumpe, dok vazduh sve i poprskao normalno.
4.Ova pumpa dolazi sa NEMA struje skladište funkcije, pa to će raditi samo kad je sunce da pružamo solarne energije i ne radiš kada nema svetlosti.
Mi preuzimam punu odgovornost za kvalitet od naših proizvoda Ako iz nekog razloga nije sretan sa bilo kojim proizvodom od Ankway, molim vas, ne oklijevajte da nas kontaktira i učinit ćemo sve rešiti sve probleme upoznaš odmah!
.

Parametri robe

Newbie

Bolje ti se sviđa